Partners

Dojang Myeong-ye werkt onder andere samen met de volgende partners:


De All Tangsoodo Organization

De kernwaarden van de All Tangsoodo Organization zijn RESPECT,SAMENWERKING en OPENHEID. Een hechte samenwerking op basis van wederzijds respect leidt tot uitwisseling van kennis en biedt de aangesloten scholen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in de eigen stijl of in die van de ander. De ATO is het overkoepelend orgaan die de aangesloten scholen bij de verdere ontwikkeling ondersteunt en faciliteert.


Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.


Gemeente Nissewaard

High Five draagt bij aan de gezondheid en het geluk van inwoners. Met High Five worden inwoners, scholen, verenigingen en vrijetijdsaanbieders van Nissewaard maatschappelijk in beweging gebracht om met elkaar een sociaal netwerk te creëren zodat iedere inwoner zich kan ontwikkelen en zich gezond en veilig voelt in een steeds veranderende samenleving. 


SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Myeong-ye, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Myeong-ye ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Myeong-ye. En nogmaals, het kost je niets extra!


Grote Clubactie

De Grote Clubactie helpt verenigingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken. Met onze jaarlijkse loterij helpen wij meer dan 5500 verenigingen in heel Nederland. Help jouw vereniging! Maak clubdromen waar. 


Matsuru

De Nederlandse groothandel voor Martial Arts artikelen zoals uniformen, banden, tassen, beschermers, oefenwapens, breekplankjes, boks/schopzakken, voeding, schema's, certificaten/diploma's en souvenirs. Alle bovengenoemde producten zijn voor diverse soorten Martial Arts zoals karate, judo, tae kwon do, boksen, tang soo do en nog veel meer.


Tex Totaal Centrum

TEX Totaal Centrum: Een Wereld van producten en merken voor bedrijf en industrie. 30 Jaar kennis van technische producten t.b.v. de chemische- petrochemische industrie en van de industriële techniek.Specialisatie op het gebied van Persoonlijke beschermingsmiddelen, (vonkvrij) gereedschappen en (atex) zaklampen zijn een van de vele sterke punten van ons bedrijf.