Tarieven

TANG SOO DO

Bij Tang Soo Do hebben we lessen op de dinsdagavond en donderdagavond. Omdat je voor een examen een vast aantal lesuren nodig hebt hebben we dan ook een vaste contributieprijs vastgesteld. Mocht het aantal leerlingen zodaning groeien dat er nog een derde dag bij komt dan kan je dus ook kiezen voor een abonnement voor 3x per week trainen.

EXAMENS

2x Per jaar organiseren we examens voor onze leden. De jeugd en de volwassenen doen altijd apart examen. 

Als je het examen goed voltooid dan krijg je een nieuwe band (of een streep op je huidige band) en een diploma. Daarnaast doen we het examen niet in 1 enkel lesuur maar duurt dit zeker 3 tot 4 uur lang. Om deze redenen hanteren we de volgende prijzen voor deelname aan een examen.

Voor deelnemers met een witte band tot en met de blauwe band met een streep kost het deelname aan een examen €15,00 

Voor deelnemers met een rode band tot en met de rode band met een zwarte streep kost het deelname aan een examen €20,00 

Deze examens worden altijd bij onszelf afgenomen op dezelfde locatie.

Ga je examen doen voor de 1e Dan (zwarte band) dan wordt dit afgenomen door onze bond De All Tangsoodo Organisation op een andere locatie en worden er andere prijzen gehanteerd. Voor deze prijzen kan je terecht bij Sabum Nim Raymond.

Aantal lessen per week Contributie (per maand) Gem. aantal lessen per maand
2x per week € 30,00 9 Lessen

BOKSFIT

De hoogte van het lesgeld is afhankelijk van het aantal keren dat je traint per week. Als je 1x of 2x per week traint zit je niet vast aan 2 vaste dagen. We verzorgen lessen op 3 verschillende dagen dus mocht het voorkomen dat je een bepaalde dag niet kan komen dan kan je deze op de volgende trainingsdag gewoon inhalen.

Aantal lessen per week Contributie (per maand) Gem. aantal lessen per maand
1x per week € 20,00 5 Lessen
2x per week € 30,00 9 Lessen
3x per week € 40,00 13 Lessen

 

BETALINGSVOORWAARDEN

De contributie dient altijd de eerste van de maand te worden overgemaakt. 

Tip! Stel bij je Online Banking in dat Automatisch de 1e van de maand het contributie bedrag wordt overgemaakt met de vermelding erbij dat het om de maandelijkse contributie van Tang Soo Do of van BoksFit gaat.

Tip!Je kan natuurlijk ook ipv maandelijks overmaken voor automatische incasso kiezen bij je inschrijving. 

Ook als je al traint bij ons en dit alsnog wil kiezen kan dit worden veranderd.

 

KORTING 

Bij vooruitbetaling voor het gehele seizoen in één keer krijg je 5% korting op het jaar tarief. Deadline voor deze betaling is 15 september van het betreffende seizoen.

 

* Het seizoen begint vanaf de eerste schooldag na de zomervakantie en eindigt op de laatste schooldag voor de volgende zomervakantie *

 

Vanaf 3 leden uit 1 gezin geldt een  korting van €10,00. Deze korting kan dan van de contributie van het laatst ingeschreven lid worden afgehaald.

 

COMBINATIEKORTING

Ben je helemaal van de Tang Soo Do maar wil je ook graag gebruik maken van de BoksFit trainingen die wij verzorgen op de maandag, woensdag en vrijdag, zie hieronder de Combinatiekorting die je kan krijgen vanaf 4x per week training.

 

Combi Tang Soo Do 2x per week + BoksFit 2x per week     ipv € 60.00    met combikorting € 52.50

Combi  BoksFit 3x per week + Tang Soo Do 1x per week    ipv € 60.00    met combikorting € 52.50

Combi  BoksFit 3x per week + Tang Soo Do 2x per week    ipv € 70.00    met combikorting € 60.00

Let op! Alle bovengenoemde prijzen kunnen afwijken na wijzigingen in kosten die de dojang maakt. Mocht dit het geval zijn graag aangeven zodat dit meteen kan worden aangepast.