BoksFit

Sinds 2019 hebben we bij Myeong-ye BoksFit in het leven geroepen. Voor een hoop mensen is karate net een stapje te groot en voor een andere grote groep mensen is karate totaal niet iets waar ze aan zouden denken om te gaan beoefenen. 

Boksen is de laatste jaren net als gezonder leven en eten enorm populair geworden bij de Nederlandse bevolking. Mensen helpen een gezonder leven te gaan leiden en hun conditie en lichamelijke bouw naar een hoger niveau te brengen is voor ons een prioriteit geworden.

Sporten in een leuke gezellige groep met opzwepende muziek zorgt ervoor dat zwaardere conditionele en kracht oefeningen een stuk makkelijker zijn om vol te houden. 

Naast talloze oefeningen die we doen met alleen handschoenen aan en met ons lichaamsgewicht hebben we ook een flink assortiment aan hulpmiddelen om de trainingen afwisselender en leuker te maken.

Denk aan springtouwen, weerstandselastieken, dumbels, medicijnballen, bokszakken, bokspalen, boksdruppels, focuspads, bodyprotectors, Blazepods en nog veel meer. 

Onze BoksFit leden zijn de laatste maanden enorm gegroeid. Niet alleen hun niveau is omhoog gegaan en zijn de centimeters flink gedaald maar door de leuke afwisselende lessen is ook het aantal leden flink gestegen. Ben je benieuwd hoe het zal zal zijn, meld je dan voor 2 gratis proeflessen. 

Op de maandag en woensdagavond wordt er les gegeven in de bokstechnieken en wordt er flink wat aandacht besteed aan conditionele oefeningen.

Op de vrijdagvaond doen we altijd een circuittraining waarbij de zaal gevuld is met diverse attributen waarmee je diverse conditie, snelheid en/of krachtoefeningen kan doen. Met behulp van een boksklok wordt een uur lang wanneer je een minuut lang een bepaalde oefening kan doen vervolgt door een halve minuut rust. Uiteraard kan dit, op verzoek, onder begeleiding zodat je jezelf niet blesseerd.

Durf je het niet alleen aan, neem dan gerust een vriend(in) mee om elkaar te motiveren en te helpen naar een hoger niveau.