Seizoens BBQ

Gepubliceerd op 20 juni 2023 om 11:37

Zoals elk jaar beginnen we het nieuwe seizoen met een grote BBQ. Dit jaar zal het op zaterdag 19 Augustus zijn.

Niet alleen voor al onze leden van zowel Tang Soo Do als van BoksFit maar ook voor hun directe aanhang, Ook dit jaar zal de BBQ weer worden gehouden op de Bernisse vlak naast het Beverbos. 

Twee grote Partytenten en een fiks aantal picnick tafels met bankjes worden verzorgd door de Gemeente Nissewaard dus plek om te zitten met je eten zal dus geen enkel probleem zijn. 

Inloop is vanaf 14:00 uur en het zal tot maximaal 22:00 uur duren. Neem voor je eigen gemak zeker ook lekker je eigen strandstoel mee. 

Deelnamekosten zijn € 7,50 per persoon. Hiervoor kan je de gehele dag eten en drinken en natuurlijk gebruiken maken van alle sport en spel attributen die we meenemen voor extra entertainment (denk aan een volleybal met net, een badmintonset met net, een voetbal met 2 doeltjes, frisbees en beachtennis sets).

Er wordt een vergunning verleend door zowel de Gemeente Nissewaard als door Staats Bosbeheer werd als eis dat alles weer netjes en opgeruimd is als we vertrekken. Dus worden er ook dit jaar vuilniszakken aan alle tafels geplakt zodat iedereen zijn/haar bordjes/bestek, bekertjes etc. hierin kan deponeren. Laten we het met z'n allen netjes houden zodat we hier nog jaren kunnen genieten.

Er zullen diverse soorten drankjes zijn zoals water, diverse soorten sapjes en diverse soorten frisdrank (geen alcohol want dat is niet toegestaan bij zulke evenementen zonder vergunning) en mbt het eten proberen we voor ieder wat wils te kunnen aanbieden zoals diverse soorten salades, stokbrood met smeersels, soep, diverse sauzen, groenten en natuurlijk een heleboel vlees!!

Mochten er dingen zijn waar we rekening mee moeten houden zoals allergieen dan graag van te voren even aangeven aub.

Hou de GroepsApp goed in de gaten voor het aanmelden en eventuele wijzigingen.

Tot dan allemaal!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.