Tarieven BoksFit

De hoogte van het lesgeld is afhankelijk van het aantal keren dat je traint per week. Als je 2x per week traint zit je niet vast aan 2 vaste dagen. We verzorgen lessen op 3 verschillende dagen dus mocht het voorkomen dat je een bepaalde dag niet kan komen dan kan je deze op de volgende trainingsdag gewoon inhalen.

Aantal trainingen per week Contributie per maand Gemiddeld aantal lessen per maand
1x per week € 20,00 per maand 5
2x per week € 25,00 per maand 9
3x per week € 35,00 per maand 13

BETALINGSVOORWAARDEN

De contributie dient altijd de eerste van de maand te worden overgemaakt. 

Tip! Stel bij je Online Banking in dat Automatisch de 1e van de maand het contributie bedrag wordt overgemaakt met de vermelding erbij dat het om de maandelijkse contributie gaat.

 

KORTING 

Bij vooruitbetaling voor het gehele seizoen in één keer krijg je 5% korting op het jaar tarief. Deadline voor deze betaling is 15 september van het betreffende seizoen.

 

* Het seizoen begint vanaf de eerste schooldag na de zomervakantie en eindigt op de laatste schooldag voor de volgende zomervakantie *

 

Vanaf 3 leden uit 1 gezin geldt een aparte korting.

 

COMBINATIEKORTING

Ben je helemaal van de BoksFit maar wil je ook graag gebruik maken van de Tang Soo Do lessen die wij verzorgen op de dinsdag, donderdag en zaterdagdag, vraag dan naar de speciale Combinatiekorting die je kan krijgen vanaf 4x per week training.